31August
- by WCA

HVEM ER VI?

Tidligere talere på GLS har blant annet vært Tony Blair, Bono, Colin Powell, Bill Hybels, Rick Warren, Bill Clinton, Jimmy Carter, Condoleezza Rice, Andy Stanley, Jack Welsh, Ed Catmull og Jim Collins.

 

Willow Creek Norge (WCN) er den norske avdelingen av Willow Creek Association som ble etablert i USA 1991. Vi er en ressursorganisasjon for ledere på alle nivåer i næringsliv, kirker og organisasjoner.

 

Vår visjon er å hjelpe kvinner og menn til å oppdage sin egen visjon for liv, ledelse og tjeneste, samt istandsette dem til å virkeliggjøre den ved å bringe det beste innen ledelse til norske ledere i næringsliv, kirker og organisasjoner

 

Global Leadership Summit (GLS) arrangeres hver høst. Konferansen eksisterer for å forvandle kristne ledere rundt om i verden ved å gi en innsprøyting med visjon, kompetanseutvikling og inspirasjon for den lokale menigheten. GLS er en todagers konferanse med talere i verdensklasse. Alle talerne er på GLS i Chicago, hvor også du kan være med. Senere på høsten vises konferansen med “State-of-the-Art” video-opptak vist på storskjerm i 0ver 128 land til nærmere 400.000 ledere. I Norge samles ca 1500 personer fordelt på tre ulike geografisk områder. 

 

WCN ledes av et styre på fem personer, bestående av: Lise T. Sagdahl (ph.d/Seniorrådgiver), Per Christian Lunde (Partner/ Seniorkonsulent), Harald Flem (Film&TV Produsent), Kåre Rune Hauge (leder, Den Norske Kirke).