Om oss

Hva er GLS?
Global Leadership Summit (GLS) er en solid og anerkjent lederkonferanse med førsteklasses internasjonale forelesere. Det legges stor vekt på å bruke bidragsytere i verdensklasse fra næringsliv, samfunnsliv, politikk, menigheter og ideelle virksomheter. Som eksempel kan nevnes Melinda Gates, Bill Clinton, Andy Stanley, Jack Welsh (Tidligere CEO i General Electric), Jim Collins, Sheryl Sandberg, Ed Catmull (President i Disney Pixar Animation Studios) Danielle Strickland mfl

Konferansen gjennomføres og filmes årlig hos Willow Creek community church i Chicago, med ca. 9300 deltakere samtidig som den streames live til flere steder i Nord og Sør Amerika. Deretter arrangeres lokale konferanser på over 600 steder i 90 ulike land, med kombinasjoner av filmet undervisning og nasjonale foredragsholdere. Totalt når GLS-konferansen ut til ca. 175 000 deltakere over hele verden hvert år.

Siden starten i 1992 har GLS blitt en internasjonal bevegelse med stor rekkevidde og betydning. Målet har hele tiden vært å utvikle og inspirere ledere gjennom visjonær tenkning, faglig utvikling, innovasjon og inspirasjon.

Konferansen har sitt utgangspunkt i en ideell kristen organisasjon, og ønsker å nå bredt ut til både kristne og andre verdibevisste ledere i nærings- og samfunnsliv. GLS ønsker å hjelpe ledere i alle deler av samfunnet til å nå sitt fulle potensiale og bidra til positiv samfunnsutvikling.

 

Hva skjer i Norge?
Willow Creek Norge (WCN) ble etablert i 1996 for å gjøre Global Leadership Summit og annen undervisning tilgjengelig for norske målgrupper. Gjennom mange år har vi arrangert konferanser, og nådd ut til mange tusen norske ledere med påfyll og inspirasjon. Mange har fått oppleve vår unike kombinasjon av film med internasjonale foredragsholdere og norsk innhold av topp kvalitet. Det fungerer veldig bra. De siste årene har vi hvert år hatt ca. 600 deltakere på GLS-konferansene i Norge. I tiden fremover ønsker vi å gjøre GLS tilgjengelig for mange flere ledere i alle deler av samfunnet.

 

Organisering
Willow Creek Norge er en ideell organisasjon. Styret består av Kåre Rune Hauge (styreleder), Per Christian Lunde og Harald Flem.

Våren 2018 har det vært litt oppmerksomhet rundt den internasjonale ledelsen av Global Leadership Summit. I den forbindelse har styret gitt følgende uttalelse.


Program 2019
Detaljert program for årets konferanse i Norge legges ut i løpet av august.


KONTAKTINFO

post(a)willowcreek.no

 

 

TGLS2018 Email Header INTL 1200x350 Version 01