Regulerbare senger gjør livet litt enklere

Regulerbare senger gjør livet litt enklere

Det å sove godt om natten er noe som vi alle sammen har behov for, men for noen av oss er det å komme oss opp av senga eller legge oss ned i senga en litt større utfordring enn for andre. Det finnes heldigvis mange gode hjelpemidler som man kan benytte seg av og en av dem er å investere i en regulerbar seng som kan gjøre overgangen fra liggende til stående litt mer enkel. 

En regulerbar seng gjør det lettere for de som har problemer med å legge seg om kvelden eller komme opp av senga enten for å gå på do om natta eller stå opp om morgenen. For bevegelsen det krever kan være vanskelig for de som er eldre og føler seg stive i kroppen eller for dem som har en eller annen form for handicap, der de kanskje klarer å reise seg opp fra sittende, men har vanskelig med å komme seg opp fra liggende til sittende på sengekanten. 

Invester i mer frihet 

Det å kunne klare seg helt selv er en følelse som alle mennesker ønsker seg og det er ofte ikke før friheten til å klare seg helt selv forsvinner, at vi faktisk oppdager hvor mye det betød for oss. Det å bli eldre er et godt eksempel på dette, fordi for eldre mennesker som kommer til et punkt der de har behov for hjelp til helt vanlige gjøremål i hverdagen, kan det føles veldig grenseoverskridende å ikke kunne klare seg selv lenger. 

Det å komme seg opp av senga eller legge seg ned i senga om kvelden kan blir vanskeligere når man blir eldre. Dette er fordi man ofte blir litt mer stiv i kroppen kombinert med at man ikke er så sterk som man var før og de to tingene sammen er kanskje ikke akkurat det som gjør det lett å komme seg fra stående til liggende eller liggende til stående. 

En justerbar seng kan derfor være et verktøy som kan gjøre at man kan ta noe av autonomien tilbake og ikke lenger trenge hjelp, fordi sengen faktisk tar seg av den biten som er mest vanskelig å få til alene. Og ikke noe er vel bedre enn det!