Slik gjør du forholdet spennende igjen 

Slik gjør du forholdet spennende igjen 

Det er ikke noen hemmelighet at noe av spenningen i forholdet forsvinner når man har vært sammen lenge. Sexlivet har kanskje begynt å bli litt mindre spennende. Men det er ikke sant at det behøver å være sånn. For til tross for at vi ikke kan forhindre at forholdene vi er i kommer til å forandre seg, så betyr ikke dette at det ikke kan være på en positiv måte i stedet for en negativ måte.  

Når spenningen begynner å forsvinne, er det lett å tenke at løpet er kjørt. Men faktisk har du her en helt unik mulighet til å ta forholdet til et nytt nivå. Og hvis du vil at sexleketøy skal være en del av dette, så les mer her. For selv om den originale gnisten vi hadde da vi møtte den vi er sammen med kanskje forsvinner, så er det mye å hente i det potensiale forholdet har. Her får du noen gode råd i forhold til hvordan du optimerer det! 

Gjør sexlivet spennende igjen 

Sexlivet vårt er ikke noe som er statisk. Likevel er den kulturelle oppfattelsen at det er det. Det vi liker burde utvikle seg, så det å tro at man har funnet ut hva partneren liker og slutter å utforske ting er rett og slett skikkelig dumt. Det er når du slutter å utforske og være nysgjerrig på partneren din, at dere mister spenningen – ikke fordi det er mindre potensiale for spenning til stede mellom dere. 

Vær nysgjerrig. Del fantasier med hverandre, enten de er bittesmå eller store. Fokuser på hvordan dere kan bli enda bedre kjent med hverandre, både mentalt og fysisk, for dette er noe som kan være en utømmelig kilde av spenning og tilstedeværelse i forholdet deres. Ikke kast bort denne sjansen bare fordi folk flest gjør det.